Protupožarna žbuka

Promat – CAFCO PSK 101

Pošalji upitPošalji upit o proizvodu

CAFCO® PSK 101 je jednokomponentna višenamjenska emulzija od sintetskog lateksa na bazi vode koja se koristi kao brtvilo i srednji premaz kao komponenta integriranog protupožarnog sustava premazivanja Cafco FENDOLITE®. CAFCO® PSK 101 je prikladan za primjenu na gradilištu i izvan njega na građevinskim elementima kao što su elementi od čelika ili betona te metalne ploče. Proizvod CAFCO® PSK 101 koristan je za naftnu i plinsku industriju na kopnu te petrokemijsku i elektroenergetsku industriju.

Svojstva

Boja i završni sloj Tamno zelena (najbliže BS 4800: 1981, šifra boje 10 B 25). Može se nanositi sprejem, valjkom ili četkom
Standardna debljina 100‐150 mikrona (debljina vlažnog filma). Ne nanositi manje od 100 mikrona
55‐82 mikrona (debljina suhog filma)
Pokrivanje u praksi Ovisno o teksturi površine, poroznosti podloge, načinu i tehnici nanošenja
Teoretsko pokrivanje 8m2/litri debljine 125 mikrona (debljina vlažnog filma)
Broj premaza Jedan ili više prema potrebi ovisno o tehnici nanošenja. Može se nanositi ponovo čim je prethodni premaz suh na dodir.
Najdulje vrijeme za nanošenje drugog premaza 2 mjeseca ili s CAFCO® PSK 101 ili s Cafco FENDOLITE® MII
Njega Sušenjem na zraku
Vrijeme sušenja Suho na dodir nakon pola do jedan sat pri 20°C i relativne vlažnosti prostorije od 50 %. Potpuno suho nakon 2 do 6 sati pri 20°C i relativne vlažnosti prostorije od 50 %. Vrijeme sušenja ovisi o uvjetima okolnog zraka, no visoka vlaga, niska temperatura i slaba izmjena zraka u znatnoj će mjeri onemogućiti njegu.
Krutina prema težini 55 %
Težina 1,25 kg/l