Protupožarna žbuka

Promat – Topcoat

Pošalji upitPošalji upit o proizvodu

CAFCO® ZAVRŠNI PREMAZ 200 je jednokomponentni akrilni polimer na bazi vode s izvrsnim adhezivnim svojstvima koji se koristi kao završni premaz koji propušta vodenu paru. Može se nanositi sprejem, valjkom ili četkom. CAFCO® ZAVRŠNI PREMAZ 200 nanosi se na vatrootporne premaze na bazi vermikulita i portlandskog cementa koji štite čelične i betonske podloge od ulaska slane vodene prašine, vode od ispiranja, prolivenih kemikalija, kiše i vode sustava za gašenje požara prskanjem. Proizvod CAFCO® PSK 101 može se koristiti i na zidanim konstrukcijama, ciglom i blokovima, suhim ili mokrim.

Svojstva

Boja i završni sloj Obično mat bijela ili siva
Standardna debljina 150‐200 mikrona (debljina vlažnog filma)
68‐90 mikrona (debljina suhog filma)
Pokrivanje u praksi Ovisno o teksturi površine, poroznosti podloge, načinu i tehnici nanošenja
Teoretsko pokrivanje 6,7m2/litri debljine 150 mikrona (debljina vlažnog filma)
5,0m2/litri debljine 200 mikrona (debljina vlažnog filma)
Broj premaza Obično dva premaza. Preporučuje se da boja prvog premaza bude drukčija od boje drugog premaza, zbog prepoznavanja.
Njega Sušenjem na zraku
Vrijeme sušenja Suho na dodir nakon pola do jedan sat pri 20°C i relativne vlažnosti prostorije od 50 %. Potpuno suho nakon 2 do 6 sati pri 20°C i relativne vlažnosti prostorije od 50 %. Vrijeme sušenja ovisi o uvjetima okolnog zraka, no visoka vlaga, niska temperatura i slaba izmjena zraka u znatnoj će mjeri onemogućiti njegu.
Prijenos vodene pare 25g/m2 tijekom 24 sata za 150 mikrona ispitano prema BS 3177:1959
Širenje plamena po površini Klasa 1 prema BS 476: Dio 7 na nezapaljivim podlogama
Volumen krutina 55 %
Težina 1,4 kg/l