Usluga

Edukacija

Tvrtka FSB d.o.o. radi sprječavanja neželjenih događaja koji se odnose na montažu pasivne protupožarne zaštite osmislila je edukaciju za radnike monterskih tvrtki, projektante i nadzorne inženjere

Edukacija radnika monterskih tvrtki

Tvrtka FSB d.o.o. u svrhu sprječavanja neočekivanih neželjenih događaja na gradilištu koja se odnose na ugradbu pasivne protupožarne zaštite osmislila je edukaciju za radnike monterskih tvrtki kroz jednodnevni seminar na kojem će polaznici dobiti sve korisne informacije koje se tiču pravilne ugradnje proizvoda pasivne protupožarne zaštite.

Monteri će, osim teorijske podloge, dobiti i praktično znanje uz pomoć video uradaka.

Edukacija projektanata i nadzornih inženjera

Kako bi projektanti i nadzorni inženjeri što kvalitetnije i uspješnije obavili svoj dio posla koji se tiče implementacije pasivne protupožarne zaštite u svoje projekte, tvrtka FSB d.o.o. osmislila je jednodnevni seminar namijenjen edukaciji projektanata i nadzornih inženjera.

Jednodnevni seminar uključuje teorijsku podlogu o aktualnim zakonskim okvirima koji su na snazi u Republici Hrvatskoj te praktične primjere ugradnje proizvoda pasivne protupožarne zaštite s ciljem kvalitetnijeg i sigurnijeg obavljanja nadzora i projektiranja.

Javite nam se s povjerenjem

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktirajte nas